Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



* DjVu fájlokhoz használható szoftverek - A "Következő" gombra kattintva (ha van) a PDF fájlhoz juthat.

 
5.51 MB
2010-07-08 14:59:00
 

image/vnd.djvu
Nyilvános Nyilvános
310
1345
Rövid leírás | Teljes leírás (599.67 KB)

Kanizsa 2002. 038-041. szám november

Cím: Kanizsa
Alcím: Dél-Zalai Hetilap
Megjelenés: Hetenként: 1989-től
ISSN: 0865-3879

A következő szöveg az újságból keletkezett automata szövegfelismertető segítségével:

¦ iAniniifi /,/ c^.;>,/
Kflfiizsn ci
XIV. évfolyam 38. szám • 2002. november 7.
Megjelenik 21.000 példányban
NAGYKANIZSA MEGYEI JOGÚ VAROS KÖZGYŰLÉSE
Balról jobbra: dr. Csákai Iván, dr. Kolonics Bálint, Cseresnyés Péter, Papp Nándor, Polai József, Zakó László, Nagy József, Bicsak Miklós, Stróber Gábor, Gelencsér Gábor, Csordásné Láng Éva, dr. Horváth György, Sajni József, Kereskai Péter, Cserti Tibor, György Pál, Kelemen Z. Pál, Tóth László, Papp Péter Pál, Budai István, Halász Gyula, dr. Fodor Csaba, dr. Szabó Csaba, Szányiné Kovács Mária, Litter Nándor, Vargovics Józsefné, Röst János.
HONVED KASZINÓ
.Mint ismeretes, Juhász Ferenc honvédelmi miniszter a közelmúltban látogatást tett Nagykanizsán. A tárca vezetője tárgyalt Litter Nándor polgármesterrel a nagykanizsai Honvéd Kaszinó esetleges városi átvételéről. Közös sajtótájékoztatójukon tévesen hangzott el az intézmény, valamint fenntartója, a Nagykanizsai Honvéd Kaszinóért Alapítvány neve. A város számára az intézmény zavartalan működése a fontos, ami a jelenlegi működési keretek között is biztosított, hiszen gazdasági alapjaink rendezettek. A polgármester rámutatott: az intézmény üzemeltetésében semmilyen változást nem kezdeményeznek az alapítvány egyetértése nélkül.
Tisztelt Választópolgárok!
Magam és jelölőszervezeteim nevében köszönöm a bizalmat, mellyel az október 20-i választáson megtiszteltek. Szakértelmemmel és a városért végzett munkámmal igyekszem e bizalmat megszolgálni.
Köszönöm a gratulációkat, melyekben további támogatásukról biztosítottak.
Remélem, jól szervezett, eredményes munkával elérjük közös célunkát, és a jövőben egy dinamikusan fejlődő, színesebb kulturális életű, barátságosabb Nagykanizsán élhetünk.
Litter Nándor
polgármester
FIZETETT HIRDETÉS
Baisl3 E13I
Nagykanizsa, Baia lom u. 2,
Nov. 8.
szombat:
Tisztelt Választópolgárok!
Köszönetet mondunk minden támogatónknak, akik szavazataikkal lehetővé tették, hogy a város horvátjait továbbra is képviseljük. A kitűzött célokkal Nagykanizsa jó hírnevét szeretnénk erősíteni.
Tisztelettel:
Fekete Zsuzsanna, Kertész Rózsa, Dr. Németh Györgyi, Proszenyák Zsolt István, Vargovics Józsefné független horvát kisebbségi képviselők
ÚJRA ALAPÍTVÁNYI HÓNAP
Immár kilencedik alkalommal kerülhetnek a figyelem középpontjába azok a programok, amelyek az elkövetkezendő hetekben az „Alapítványi hónap" rendezvénysorozat égisze alatt szerveződnek. Papp Ferenc, a HSMK igazgatója sajtótájékoztató keretében hívta fel e - ma már hagyományokkal rendelkező -programsorozatra a figyelmet. Mint elmondta, idén is ugyanazon három célt tűzték ki maguk elé a szervezők. Egyrészt nagyon fontos, hogy Nagykanizsa lakói minél jobban megismerhessék a város területén tevékenykedő civil szervezeteket, alapítványokat, egyesületeket, baráti köröket. Másrészt kulturális és humanitárius rendezvényeikkel tovább szeretnék gazdagítani a helyi közművelődési és szabadidős kínálatot. S persze az sem titok, hogy a civil szerveződéseknek módjuk lesz bevételeiket növelni, ezzel is kissé megkönnyítvén szervezetük gazdálkodását. A programban 20 rendezvény szerepel, melyek hat helyszínen kerülnek lebonyolításra. Akik még emlékeznek a tavalyi rendezvényekre, azok sok ismerős arccal találkozhatnak majd, de új szereplők is megjelennek a palettán, akik remélhetőleg hosszabb távon lesznek majd az évenkénti programsorozat résztvevői. Az eddigi sikereket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az elmúlt esztendőben már két alföldi városban is próbálkoztak a kanizsaihoz hasonló - természetesen az ottani sajátosságokhoz igazodó - szabadidő...

Insert failed. Could not insert session data.